Lauri Rinta-Kanto säätiön hallituksen puheenjohtajaksi

Samuli Paulaharjun säätiön hallitus valitsi vuosikokouksessaan 12.2. uudeksi puheenjohtajaksi kurikkalaissyntyisen linja-autoliikenteen asiantuntijan, yrittäjä Lauri Rinta-Kannon Espoosta. Varapuheenjohtajaksi valittiin näyttelijä-ohjaaja Eija-Irmeli Lahti Seinäjoelta.

Säätiön hallitukseen kuuluvat Rinta-Kannon ja Lahden lisäksi kurikkalaiset Hannu Alanen, Jussi Hietikko, Merja Latvala, Katja Rinta-Nikkola ja Heikki Rinta-Rahko. Sihteerinä ja rahastonhoitajana toimii Pirkko Paaermaa.

Hallituksen puheenjohtajana 4,5 vuotta toiminut kurikkalaissyntyinen professori Jouko Tuomisto Kuopiosta jatkaa säätiön valtuuskunnassa. Valtuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin lokakuussa jatkoon myös kurikkalaissyntyinen toimitusjohtaja Reijo Kiskola Porista ja varapuheenjohtajaksi eduskunnan tiedotuspäällikkö Marjo Timonen Helsingistä, samoin syntyjään Kurikasta.