Samuli Paulaharjun säätiölle uusi hallituksen jäsen ja sihteeri

Samuli Paulaharjun säätiön valtuuskunta ja hallitus ovat pitäneet syyskokouksensa ja valinneet vuoden 2018 alusta säätiön hallitukseen äidinkielen lehtori Minna Leppisen sekä säätiön uudeksi sihteeriksi Kiinteistö Oy Kärrykartanon toimitusjohtajan Tiina Kankaanpään. Hän on syntyjään kurikkalainen ja muutti paluumuuttajana takaisin Kurikkaan neljä vuotta sitten.

Säätiön valtuuskunnan puheenjohtajana jatkaa Arla Suomen toimitusjohtaja Reijo Kiskola ja varapuheenjohtajana eduskunnan tieto- ja viestintäjohtaja Marjo Timonen. Molemmat ovat kurikkalaissyntyisiä. Valtuuskunnan jäsenistä pois jäi sukua edustanut Kimmo Paulaharju. Paulaharjun sukua jäivät edustamaan emeritusprofessori Petri Varsta ja arkkitehti Yrjänä Vuojala.

Säätiön hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat fysioterapeutti Jussi Hietikko ja luokanopettaja Merja Latvala. Hietikko jatkaa hallituksessa ja Merja Latvalan tilalle valittiin Minna Leppinen, joka toimi 2000-luvun alkupuolella säätiön sihteerinä ja hallituksen jäsenenä aina vuoteen 2012. Hallituksen muut jäsenet ovat puheenjohtaja Lauri Rinta-Kanto, varapuheenjohtaja Pirkko Paaermaa sekä jäsenet Hannu Alanen, Katja Rinta-Nikkola ja Johannes Ujainen.