Samuli Paulaharjun säätiön vetäjinä jatkavat Lauri Rinta-Kanto ja Reijo Kiskola

Samuli Paulaharjun säätiön valtuuskunta ja hallitus ovat pitäneet vuoden 2018 alusta alkaneiden tehtävien valintakokouksensa. Valtuuskunnan puheenjohtajana jatkaa Arlan toimitusjohtajan pestistä vuodenvaihteessa eläkkeelle jäänyt Reijo Kiskola ja varapuheenjohtajana eduskunnan tieto- ja viestintäjohtaja Marjo Timonen. Molemmat ovat Kurikassa syntyneitä, mutta asuvat muualla, Kiskola Porissa ja Timonen Helsingissä.

Säätiön hallituksen puheenjohtajana aloitti kolmatta vuottaan Lauri Rinta-Kanto ja hallituksen uutena jäsenenä kurikkalainen äidinkielenopettaja Minna Leppinen sekä sihteeri-rahastonhoitajana Kärrykartanon toimitusjohtaja Tiina Kankaanpää. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Pirkko Paaermaa sekä muina hallituksen jäseninä Hannu Alanen, Jussi Hietikko, Katja Rinta-Nikkola ja Johannes Ujainen.

Säätiö suunnittelee vielä kevääksi Paulaharjun Rintakyliä ja larvamaita-teoksen ympärille kietoutuvaa yleisötilaisuutta, jossa esitellään myös Kurikka-Seuran hallussa oleva alkuperäinen Paulaharjun käsikirjoitus teoksesta. Paulaharjun-polun viitoitusta pyritään vielä parantamaan ja pystyttämään polun korkeimmalle kohdalle, Iso-Karhuvuoren laelle, Samuli Paulaharjusta kertova infotaulu.

Reijo Kiskola
Reijo Kiskola jatkaa säätiön valtuuskunnan puheenjohtajana.
Lauri Rinta-Kanto
Säätiön hallitusta luotsaa jatkossakin Lauri Rinta-Kanto
Marjo Timonen
Marjo Timonen pitää paikkansa valtuuskunnan varapuheenjohtajana.