Säätiön 20-vuotisjuhlat häämöttävät

Säätiö täyttää ensi vuonna 20 vuotta ja silloin päätettiin pitää juhlaseminaari Paulaharjun syntymäpäivänä, sunnuntaina 14.4.2019. Juhlaseminaarin pääesiintyjäksi on lupautunut Finlandia-voittaja ja Paulaharjun elämäntyötä suuresti arvostava kirjailija, ohjaaja Juha Hurme. Hurmeen vetämä, Samuli Paulaharjun Tunturien yöpuolta-teoksesta inspiraationsa saanut, viisivuotinen Operaatio Paulaharju suuntautuu tämän vuoden elokuussa, nyt viidennen kerran, Halti-tunturin laelle.

Lappilaiset viisi nuorta taiteilijaa, Lauri Pitkänen, Jouko Alapartanen, Lea Kaulanen, Elsa-Maria Kaulanen ja Petri Hiltunen, ovat tekemässä samaisesta Tunturien yöpuolta-teoksesta kuvakirjaa, jonka on määrä valmistua jo tämän vuoden elokuussa. Eduskunta on myöntänyt hankkeeseen lisäbudjetissaan tuntuvan avustuksen. Kirjan kustantaa kustannusyhtiö Salakirjat.